"vois koittaa karistaa syysmasennusta siivomalla omaa huonetta - joka muistuttaa lähinnä jo lähi-itää"
Ei, en ole masentunut, ainakaan enää! =) vaikka hieman väsyttää, mutta päätin olla taas märehtimättä murheita, se auttaa aina, tykkään kovasti tuosta lauseestä -Älä märehdi murheita-  Loistavaa!

Siivosin,  tosin se  jäi  aika puolitiehen,  Kiitos Studio julmahuvin  ja  Ketonen ja Myllyrinteen. Mulle sanottiin, että oon internetin orja, Muah INTERNET ON MUN ORJA!! muaha.. :P jooh. Näin se on.
Jaha, kilu huutelee mesessä, että ne pitäis heittää trelle, jeh.

huomenna ois oiva päivä mennä softaan, mutta enpä taida jaksaa, vois siivota :) (nyt kerran kun alotinko jo)

jaha, kilun paskianen kusetti, ei tarvikkaan heittää :)

Sitä saa mitä tilaa, oon pitkään haaveillut ulkomaille lähdöstä. Reili/roadtrip -matkaa ollaan suunniteltukkin jo passiivisesti, nyt alkais oleen porukka koossa ja määränpää. Tosin rahat ei, kesätyö rahatkin uponnu levyihin, kirjoihin, ruokaan ja kaikkeen yleistarpeelliseen elämiseen. jeh, pitäs alkaa lottoon ^^. ja sit tuli puskista - Kysyttiin, että haluunko lähteä New Yorkkiin O__O
Se olis kyllä jotain todella hienoo, jos sinne pääsis, mut pitää nyt pohtia, miten kuviot menee..
Toisaalta jostain Big Applestakin sais varmaan vanhmalla iällä enemmän irti, ja reilistä sais nuoremmalla iällä enemmän irti. Mutta eipä sitä mahdollisuutta tulekkaan hirvein usein, että pääsis kaverin kanssa lähteen noinkin pitkälle, vaikka kyseessä olis joku pikavisiitti 4päivää tai jotain, mut kummiskin.
mutmut kaikki aikanaan, katotaan mitä tuleman pitää :)

arh, koulu ei kiinnostais kyllä tippaakaan. en kävis jos ei olis pakko! Onhan siä joo ihan mukavaa käydä, mutta turhauttavaa, pahoittelut sille psykologian sijaiselle joka on saanut kärsimään mun turhautuneisuudesta :) kävin tosin hänelle viikonpäätteeksi selittämään omaa tilannettani, tuntu ymmärtävän.

hmh, enpä olisi uskonut että niin pieni nainen saa näinkin ison miehen (pojan) kaatumaan. Kaikkee sitä nakee ja tapahtuu, en varmaan viäkään ymmärrä mitä tapahtu, mutta nyt tuntuu tosi hyvälle.
Herralle ylistus! En voi muuta sanoo. En kyllä osaakkaan siihen mitään muuta sanoo, enkä haluukkaan siitä enämpää puhua. :)

ps.
np. Moby - Go The Very Best Of Moby (2006)