Tätäkin useasti ajatellut päivittäväni, mutta enpä ole aikaan saanut, nyt sain ! :)...

Itämaan tietäjät
   
Olipa varsin mukava nähdä kahta ystvävää joita ei turhain usein ole tullut nähtyä, kun toinen asuu kaukana merten takana, ja toinen, noh muutenvaan ulkomailla ( => ).

Joulukuussa tehdään lumiukkoja.
   
Harvavoin eilen takapihalla. Tai eka kannettiin kaadetun puun jämiä kellariin valmiiski poltettavaksi, odottamaan pakkasia. Itse lämmittäisin taloa paljon mielummin pelkällä puulla kun tuolla öljyllä. Pelkkä sana -öljy- tuo niin negatiivisia viboja että hui. Puut oli kellarissa, sit harava käteen ja rehkimään. Tein lehtikasoista kuviota nurmikolle, se oli hauskaa, vähintään yhtä hauskaa kun taivaanrannan maalaaminen. Olisin voinut jättää kuviot siihen vaikka kevääseen saakka, mutta äidin ylitehokassuomalais- menttaliteetti oli eri mieltä. pöh.
    Annan nimipäivä. Vein Annaa Tapparan peliin nimppareiden kunniaks. huh, olipa hassua taas varmaan ylivuoden tauon jälkeen astua tuohon kiakko pyhättöön. Onneksi saimme oman selostuksen pelistä kahdelta herrasmieheltä jotka istuivat takanamme. Selostus alkoi jo reippaasti ennen peliä spekuloinneilla yleisömääristä ja eikä se päättynyt pelin jälkeiseen tuomarointiraportointiinkaan.. oli varsin hassu kokemus katsellä jääkiekkoa. Mutta olipa jokatapauksessa mukavaa.

kaluttua
    koulu on sekasin, ei mulla. vaan Kangasalan lukio, tai en tiä mut tuntuu ettei siä oikeen mikään tunnu taas toimivan, uusintakuulustelut pitäis alkaa maanantaina, mutta eipä kellään ole tietoa millä kokeilla jeh.

    Gloriakahvila meni erittäin kivasti mielestäni. Hieman tietty täyty panikoida omaa suoritusta, mutta onneks siinäkin on isommat kädet takana! Tuntuu meillä knkyssä menevän muutekin oikeen kivasti. vaikka toiminta tavoista ja muista tunnen itseni viellä vähän ulkopuoliseks, mutta nopeesti päässyt mukaan kuviohin ja muutenkin kun hallituskin on suurilta osin uusi, niin on vähän pehmeempi lasku. Toivotaan että uudenvuodenleiri menee hyvin, sitä ainakin ite odotan innolla !
 
Ja hei ystäväiseni, vaikka aina ei mee ajatukset yksiin (lue= tullaan todella väärin ymmärretyiks) ja tungen nokkaani asioihin jotka ei mulle kuulu, mut jokatapauksessa your' my man, and I got ya back!



Pitäis oppia nöyremmäksi..

ja ps. Ihmiset ootte tärkeita!